YKSILÖASIAKKAILLE

TAHTONAISEN TYÖELÄMÄN OHJAUS

Työelämän ohjaus on kokonaisvaltainen ohjausprosessi, joka auttaa sinua hahmottamaan juuri sinulle soveltuvan alan, koulutuksen tai suunnan urallasi. Ohjaustapaamisilla saat apua osaamisesi, vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi kartoittamiseen. Saat tietää, miten sinun tulee konkreettisesti edetä päästäksesi tavoitteisiisi. Elämäntilanteesi ja toiveidesi huomioiminen kokonaisvaltaisesti on tärkeää tulevaisuuden valintoja tehtäessä.

Palvelu ei koostu ainoastaan TahtoNaisen tapaamisajoista, vaan työtä tehdään myös tapaamisaikojen välissä välitehtävin, yhteydenotoin ja muilla sovituilla tavoilla. Tarvittaessa otamme yhteyttä oppilaitoksiin, työnantajiin ja muihin tarvittaviin tahoihin. TahtoNaisen verkosto on laaja, ja tavoitteena on saada sinulle paras mahdollinen tuki tilanteesi eteenpäin viemiseen.

Tuki on paitsi ohjauksellista, myös konkreettista apua tavoitteeseesi pääsemiseksi. Palvelu on joustavaa ja mutkatonta. Asiantuntevaa, silti ihmiseltä ihmiselle.

Missä ja miten ohjaus tapahtuu?

Ohjaustapaamiset pidetään tällä hetkellä ensisijaisesti etätyövälineen, Zoomin välityksellä. Ohjaustapaamiset voidaan toteuttaa mihin tahansa Suomeen. Tapaamiset suositellaan sovittaviksi kahden-kolmen viikon välein tuloksellisen ja eheän ohjauskokemuksen saamiseksi.

Mikäli et löydä palveluvalikoimasta sinulle soveltuvaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva tapa edetä kohti unelmiesi työelämää!

PALVELUT

Tilannekartoitus
Olipa tilanteesi mikä tahansa, voit huoletta aina varata ajan tilannekartoitukseen. Tapaaminen soveltuu myös sinulle, joka et ole aivan varma, olisiko TahtoNaisen palveluista juuri sinulle apua mutta haluat tukea mietintääsi. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Tapaamisen aikana tutustumme, saan kuulla toiveistasi, odotuksistasi ja kokonaistilanteestasi. Minulle selviää, mitkä ovat asiat, joihin tarvitset tukea päästäksesi eteenpäin. Tapaamisella kerron TahtoNaisen palveluista niin, että sinulle syntyy kuva siitä, minkälaista apua ja ohjausta sinulla olisi mahdollista jatkossa saada. Usein jo tämä antaa sinulle uusia näkökulmia eteenpäin.
Käymme yhdessä läpi jatkovaihtoehdot; sovimme miten ja millä aikataululla jatkamme rakentaen juuri sinulle soveltuvan kokonaisuuden. Tarkoitus on, että sinä koet, että etenemme suuntaan, joka hyödyttää juuri sinua.
Mikäli toteamme, että jokin muu apu soveltuu sinulle paremmin, pyrin ohjaamaan sinut soveltuvamman palvelun piiriin. Verkostoni on hyvät ja monipuoliset.

Varaa aikasi tilannekartoitukseen TÄSTÄ
Tilannekartoituksen kesto on 60min ja sen hinta on 39e, jonka maksat tapaamisen jälkeen sähköpostiin tulevalla laskulla.

Ammatillinen suunnittelu
Ammatillinen suunnittelu –palvelu on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset todellista “Aikuisten Opon apua”. Sinulle, joka kaipaat muutosta ammatilliseen tilanteeseesi; uuden työn, uuden alan tai muutoin selkeyttä ammatilliseen tulevaisuuteesi. Palvelussa käymme yhdessä läpi olemassa olevan osaamisesti, toiveesi, unelmasi ja suunnitelmasi. Jos suunnitelmia ei vielä ole, lähdetään niitä yhdessä tekemään! Palvelun aikana sinulle kirkastuu sinulle soveltuva työ, miten kyseiseen työhön pääsee ja mistä löytää alan työpaikkoja. Työskentely on konkreettista ja sisältää keskustelujen lisäksi kotitehtäviä ja tiedonhakua. 

Ammatillinen suunnittelu käynnistyy aina varaamalla ensin ajan Tilannekartoitukseen (39e). Voit varata ajan TÄSTÄ.
Tilannekartoituksessa sovimme yhdessä jatkosta. Tapaamiskertojen määrä riippuu kanssasi sinulle yksilöllisesti laaditusta suunnitelmasta. 

Ammatillisen suunnittelu –palvelun kesto on 60min/tapaamiskerta ja sen hinta on 65e/tapaamiskerta. Maksu tapahtuu tapaamisen jälkeen sähköpostiisi tulevalla laskulla.

Työnhakuohjaus
Työnhakuohjaus on tarkoitettu sinulle, joka tiedät jo, mihin suuntaan olet ammatillisesti etenemässä. Olet ehkä löytänyt unelmiesi yrityksen, jonne haluat laittaa avoimen hakemuksen tai haluamaasi työpaikkaan on haku meneillään. Tarvitset apua CV:n ja hakemuksen laatimisessa, tai vähintäänkin siihen kirjoitettavien asioiden läpikäymistä. Muita mahdollisia tilanteita voi olla vaikkapa työhaastatteluun valmistautuminen tai tuki tavoittelemasi työn löytämiseen. 

Varaa aikasi Työnhakuohjaukseen TÄSTÄ

Työnhakuohjaustapaamisen kesto on 60min/tapaamiskerta ja hinta on 65e/tapaamiskerta. Maksu tapahtuu tapaamisen jälkeen laskulla.

CV- ja hakemuslaboratorio
Tuntuuko, että ajatus lyö tyhjää hakemuksen kanssa ja ansioluetteloon ei synny järkevää sisältöä? Onko ajatus työnhaun asiakirjojen laatimisesta ja niiden merkityksestä työnhaussa hukassa tai ainakin jäänyt kaukaisuuteen? Vai onko niin, ettei sinun ole koskaan tarvinnut edes hakea töitä hakemuksella ja tarvitset nyt siihen apua? 

CV- ja hakemuslaboratoriossa laitetaan työnhaun asiakirjat kerralla kuntoon! Sen jälkeen pystyt hakemaan sekä avoimia paikkoja, että piilotyöpaikkoja eli laittamaan avoimia hakemuksia sellaisillekin työnantajille, joilla ei ajankohtaisesti ole työpaikkoja auki.
Varaa kuitenkin ensin aika tilannekartoitukseen (39eTÄSTÄ

Käydään Tilannekartoituksessa tilanteesi ja toiveesi läpi. Sovitaan yhdessä jatkosta ja tarvittavien tapaamiskertojen määrästä. Sen jälkeen kääritään hihat ja laitetaan työnhaussa tarvittavat paperisi kuntoon. CV -ja hakemuslaboratoriossa saat ohjeet CV:n ja hakemuksen laatimiseen ja keskustelemme asioista, joita niihin kannattaa laittaa. 

Yhden tapaamisen kesto on 60min/kerta ja hinta on 65e/tapaamiskerta. Maksu tapahtuu aina tapaamisten jälkeen laskulla.

Urasparraus
Aina tavoitteena ei ole alanvaihto. Aina tavoite ei ole edes tiedossa. Joskus tekee mieli vain pallotella omaan osaamiseen ja urakehitykseen liittyviä kysymyksiä ohjausalan ihmisen kanssa. Sellaisen, jolla on kokemusta ja näkemystä, ja joka osaa esittää sinulle juuri oikeita kysymyksiä oman ajatustyösi käynnistämiseen ja eteenpäin viemiseen. Joskus sitä sokeutuu työssään omalle osaamiselleen ja on hyödyllistä käydä sitä läpi ja pureskella pienempiin palasiin. Ja siinä samalla vaikkapa miettiä ääneen toiveita ja unelmiaan koskien omaa uraa.
Silloin oikea ratkaisu saattaa olla TahtoNaisen ammatillinen urasparraus! Varaa aikasi urasparraukseen TÄSTÄ

Urasparraustapaamisen kesto on 90min ja hinta on 75e/tapaamiskerta. Maksaminen tapahtuu aina kunkin tapaamisten jälkeen sähköpostiisi tulevalla laskulla.

Opiskeluista työelämään
Unelmien koulutus olisi hankittuna, tai valmistumista vaille. Mutta miten päästä työelämään, jos ei ole alalta vielä kokemusta? Ehkä tarvitset ammattilaisen avuksi puhumaan auki kaiken sen osaamisen, jota sinulle on vuosien mittaan kertynyt paitsi koulutuksesta, myös muusta elämästä ja mahdollisesta aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työnhaussa on tärkeää osata eritellä osaaminen monelta kantilta ja vieläpä niin, että työnantajalle todella selviää, mitä voisit mukanasi tuoda yritykseen ja mitä oppia heiltä lisää!
Työnhaku vaatii harjoittelua, ja mistäpä tuota harjoitusta saa, jos ei tekemällä. Tässä voi TahtoNainen sinua auttaa!
Varaa ensin aika Tilannekartoitukseen (39eTÄSTÄ. Käydään yhdessä läpi asiat, joihin erityisesti tarvitset neuvoja ja ohjausta. Ja sitten kääritään hihat!

Opiskelusta työelämään -palvelu koostuu tilanneselvittelyn jälkeen kolmesta tapaamisesta, joiden aikana puretaan osaamisesi atomeiksi, tuodaan se julki ymmärrettävään muotoon hakemuksen ja cv:n muodossa ja keskustellaan työnhaun kiemuroista. Yhden tapaamisen hinta on 65e (hinta yhteensä 195e, laskut kolmessa erässä, kunkin tapaamisen jälkeen).