URAVALMENTAJIEN VALMENNUS

Haaveiletko Uravalmennusyrittäjyydestä? Tarvitsetko apua oman osaamisesi paketoimiseksi toimivaksi yritystoiminnaksi?

Tai toimitko jo uravalmentajana, mutta asiakashankinta ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin, tai palvelujen suunnittelu ja muotoileminen tuntuu vaikealta ja toivot saavasi siihen konkreettista opastusta ja neuvoja?

Olen perustanut uravalmennusyritykseni vuonna 2020. Vuodesta 2021 olen toiminut päätoimisena yrittäjänä ja onnistunut luomaan toimivan palvelukokonaisuuden tarjoten uravalmentajana monipuolisesti erilaisia palveluita sekä yksityisille, että yrityksille.

Työelämän muuttuessa valmennustyöhön tarvitaan tulevina vuosina uusia, innokkaita tekijöitä ja haluankin olla jakamassa omaa asiantuntemustani paitsi uravalmentajuudesta, myös osaamisen muotoilemisesta yritystoiminnaksi.

Aloitin uravalmentajille suunnatun valmennuspilotin viime vuoden lopulla, ja siihen osallistuneet uravalmentajat ovat suureksi osaksi nyt siirtyneet yrittäjiksi/sivutoimisiksi yrittäjiksi ja ottavat jo omia asiakkaita. Pilotti sai jatkoa maaliskuussa 2024 ja uusia osallistujia otetaan vielä muutama NonStopina mukaan aina toukokuulle saakka.

Voisiko nyt olla sinun aikasi toteuttaa unelmasi uravalmentajuudesta?

Ota yhteyttä sivun alareunassa olevasta painikkeesta tai laita viestiä terhi.saarikoski@tahtonainen.fi 

Kerro lyhyesti tilanteestasi, toiveistasi ja alustavista ajatuksistasi uravalmennusyrittäjyyden suhteen niin olen sinuun yhteydessä. Voimme myös tarvittaessa sopia kanssasi maksuttoman sparrauspuhelun ja keskustella lisää mahdollisesta valmennukseen osallistumisesta.

Maksuttomia puheluita on rajallisesti varattavissa myös suoraan kalenterista TÄSTÄ

Valmennuksen läpikäyneet pääsevät myös halutessaan osaksi TahtoNaisen uravalmentajaverkostoa.

Osaaville uravalmentajille on kysyntää!