URAVALMENTAJIEN VALMENNUS

HUOM! Sivun lopussa tietoa 13.8.2024 järjestettävästä maksuttomasta koulutusillasta uravalmentajille, ohjaajille ja muille ammattilaisille, jotka auttavat asiakkaitaan urasuunnittelussa ja työnhaussa!

 

Haaveiletko uravalmennusyrittäjyydestä?

..mutta uravalmennuspalvelujen suunnittelu ja muotoileminen tuntuu yksin vaikealta ja toivot saavasi siihen konkreettista opastusta ja neuvoja? Tai toimitko jo uravalmennusyrittäjänä, mutta asiakashankinta ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin?

Rakensin uravalmennusyritykseni vuonna 2020 vuosien aikana kartutetun vankan ohjausosaamiseni päälle. Olenkin onnistunut luomaan osaamiseni ympärille toimivan palvelukokonaisuuden tarjoten uravalmentajana monipuolisesti palveluita sekä yksityisille, että yrityksille. Haluan nyt olla jakamassa omaa asiantuntemustani uravalmentajuudesta ja oman osaamisen muotoilemisesta yritystoiminnaksi myös muille uravalmennusyrittäjyydestä haaveileville. Olenkin saanut auttaa menestyksekkäästi eteenpäin useita alansa asiantuntijoita!

Onko sinulla jo kokemusta uravalmennustyöstä, ja palat halusta tehdä valmennustyötä jatkossa enemmän omannäköisesti, yrittäjänä?

TahtoNaisen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka:

– Omaat jo kokemusta uravalmennustyyppisestä työstä. Voit olla esimerkiksi valmentaja, ohjaaja, coach tmv joka kohtaa työssään urasuunnittelijoita ja auttaa ihmisiä eteenpäin alavalinnoissaan ja haluat tulevaisuudessa tehdä työtä yrittäjänä – Saat valmennuksessa uravalmennusyrittäjän tuen luodaksesi osaamisesi ympärille yritystoiminnan

– Toimit jo yrittäjänä tehden asiakastyötä, mutta varsinainen uravalmennus ei ole vielä osa palvelutarjontaasi, tai se ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin – Saat valmennuksesta konkreettiset välineet luoda uravalmennuksesta toimiva palvelukokonaisuus osaksi palvelutarjontaasi

Haluat saada valmennuksen avulla ihan konkreettisesti maksavia uravalmennusasiakkaita – Valmennuksessa muotoilemme ja hinnoittelemme palveluitasi ja tarvittaessa myös pilotoimme niitä 

– Olet valmis tekemään töitä unelmasi edistämiseksi – Valmennuksen ajan rinnallasi on kokenut uravalmentaja, joka antaa sinulle kaiken mahdollisen tuen ja tarvittavan avun, että pääset eteenpäin. Etenemme aikataulutetusti ja tavoitteellisesti, toki yksilölliset tarpeesi huomioiden

Kaipaat kollegiaalista tukea – Pääset mukaan TahtoNaisen uravalmentajien verkostoon ja solmit tärkeitä suhteita ympäri Suomen toimiviin kollegoihisi jakaen tietoa ja taitoa myös heidän kanssaan, halutessasi vielä valmennuksen jälkeenkin!

 

Voisiko nyt olla sinun aikasi toteuttaa unelmasi uravalmennusyrittäjyydestä?

Koskaan ei ole parempi aika muutokselle, kuin nyt on. Älä pyörittele asiaa enää yksin, vaan ota yhteyttä sivun alareunassa olevasta painikkeesta tai laita viestiä terhi.saarikoski@tahtonainen.fi 

Kerro lyhyesti alustavista ajatuksistasi uravalmennusyrittäjyyden suhteen niin olen sinuun yhteydessä. 

Halutessasi voit myös varata maksuttoman sparrauspuhelun, jonka aikana keskustelemme lisää suunnitelmistasi ja tavoitteistasi ja mietimme yhdessä, olisiko valmennukseni sinulle soveltuva.

Puhelu on maksuton eikä sido jatkopalveluihin, mutta voi jo itsessään kirkastaa suuntaasi ja antaa ideoita siitä, mitä sinun kannattaisi tehdä seuraavaksi!

Voit varata maksuttoman puhelun suoraan kalenteristani TÄSTÄ


Huomioithan, että mikäli sinulla ei ole vielä lainkaan kokemusta minkäänlaisesta ohjaus- tai valmennustyöstä, toimit täysin eri alalla ja uravalmentajana toimiminen on vielä ainoastaan kaukainen haave, ei uravalmentajien valmennus ole välttämättä sinulle soveltuvin palvelu. Ota kuitenkin yhteyttä niin mietitään, mitä sinun kannattaisi tehdä päästäksesi lähemmäs unelmaasi!


Tarvitaanko uusia uravalmentajia?

Työelämän muuttuessa ympärillämme valmennustyöhön tarvitaan eri taustoista tulevia ja erilaisilla palvelupainotuksilla työskenteleviä asiantuntijoita. Sinun ei tarvitse välttämättä toimia juuri ”uravalmentaja” -nimikkeellä päästäksesi TahtoNaisen valmennukseen. Tämä konkreettinen valmennus sopii myös coacheille, ohjaajille ja muille, jotka opastavat asiakkaitaan tulevaisuuden uravalintojen kirkastamiseen tai työnhakuun, tai toivovat uravalmennuksesta mielekästä lisää palveluvalikoimaansa.

Osaaville uravalmentajille on kysyntää! 

Lue TahtoNaisen julkaisu aiheesta ”Onko tässä maailmantilanteessa järkevää viedä eteenpäin ajatusta omasta yritystoiminnasta”:

Julkaisu Instagramissa ja LinkedInissä

* * * * *

TIETOA URAVALMENTAJILLE SUUNNATUSTA, MAKSUTTOMASTA KOULUTUSILLASTA:

”Miten neuvoa ja kannustaa asiakasta piilotyöpaikkojen hakemisessa”

Koulutusilta järjestetään 13.8.2024 klo 16.30-18.00. Se on tarkoitettu sinulle, joka tuet ja ohjaat asiakastasi urasuunnittelussa ja työnhaussa ja kaipaat uusia näkemyksiä asiakastyöhösi, piilotyöpaikkojen etsimisessä ohjaamiseen. Olet tervetullut, toimit sitten yrittäjänä tai palkkatyössä!

Koulutusillan aikana kuulet, mitä piilotyöpaikoilla tarkoitetaan ja miten voit auttaa asiakkaitasi niitä löytämään.

Käymme läpi piilotyöpaikkojen hakemista osana nykyaikaista työnhakua ja uravalmentajana saat ehkäpä aivan uusiakin näkökulmia aiheeseen. Piilotyöpaikat kun löytyvät nykyisin paljon muilla(kin) tavoin, kuin avoimia hakemuksia lähettelemällä. Omien uravalmennusasiakkaiden kohdalla olen huomannut joskus melko kapeaakin ajatusta siitä, mitä piilotyöpaikat tänä päivänä tarkoittavat ja miten niihin voisi päästä käsiksi 🧡

Koulutusillan kohderyhmä on uravalmentajat ja muut sellaista ohjaus- tai valmennustyötä jossa autetaan asiakkaita eteenpäin urasuunnittelussa, ammatillisissa muutoksissa ja työelämän valinnoissa.

Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti. Toukokuussa järjestetty maksuton koulutusilta täyttyi yllättävästi, joten varaathan paikkasi ajoissa. Mikäli et pääse paikalle, saat tallenteen käyttöösi myöhemmin joten ilmoittaudu, vaikket pääsisikään paikalle livenä.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ

Uravalmentajaksi | Yrittäjäksi | Uravalmentajienvalmentaja | Uravalmentajienuravalmentaja | Uraohjaus