TahtoNaisen verkkokurssi ”Mitä oikein osaan ja miten sanoitan sen työnhaussa?” 

Hinta 59,00e.

”Mitä oikein osaan ja miten sanoitan sen työnhaussa?” on verkkokurssi, joka antaa sinulle konkreettisia ohjeita ja työkaluja oman osaamisesi tunnistamiseen. Kurssilla käydään läpi myös sitä, mistä osaaminen koostuu ja miksi oman osaamisen tunnistaminen on nykyisin niin tärkeää työtä hakiessa ja omaa urapolkua suunnitellessa.

Kurssi sopii mainiosti sinulle, joka koet oman osaamisen tunnistamisen haastavaksi tai mietit, mistä lähtisi omaa osaamistaan purkamaan. Voit olla alanvaihtaja, olla työnhaussa tai tilanteessa, jossa oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen on muuten tullut ajankohtaiseksi (esimerkiksi mietit omaa urapolkuasi eteenpäin tai haaveilet työpaikan vaihdosta).

Kurssi sisältää videoita, tehtäviä, tekstiä sekä linkkejä. Kurssin keskiössä on asioiden läpikäyminen ja sisäistäminen eri tapoja hyödyntämällä ja opitun työstäminen tehtävien avulla. Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittamisen opettelu tapahtuu parhaiten harjoittelemalla. Siksi yksi osio koostuukin liki pelkästään tehtävistä.

Kurssin osiot ovat:

  1. Osaaminen – niin suuri kokonaisuus.. mistä lähteä liikkeelle?
  2. Mistä osaaminen muodostuu?
  3. Oman osaamisen tunnistaminen – nyt kääritään hihat!
  4. Osaamisen sanoittaminen
  5. Tunnistettu ja sanoitettu osaaminen työnhaussa
  6. Osaamisena motivaatio ja oppimiskyky
  7. Mitä oikeastaan osaan? – Kohti kurssin päätöstä

Verkkokurssin voit suorittaa täysin itsenäisesti, omaan tahtiisi verkkokurssialustan ollessa sinulle auki 6kk kurssin ostamisesta.