Referenssit ja yhteistyökumppanit

SPRINGHOUSE

StaffPoint-konserniin kuuluvassa valmennustalo Spring House Oy:ssä unelmat muutetaan päättäväisesti tavoitteiksi ja toimintasuunnitelmiksi. Yhtiössä on nimensä mukaisesti aina kevät – uuden kasvun aika. Spring Housen asiakkaita ovat työttömät työnhakijat, maahanmuuttajat, kuntoutujat, osatyökykyiset, ammatinvaihtajat, työttömyysuhan alla olevat, yritysten johto ja asiantuntijat. Toimintamme ydinajatuksena on auttaa asiakkaita oivaltamaan vahvuutensa työelämässä ja viemään ideat arjen työssä tapahtuviksi muutoksiksi. Päämäärää kuvaa slogan: Sinulla on yksi elämä – tee siitä arvokas.

www.springhouse.fi

INNOMARI

Innomari Oy on palveluyritys, joka tarjoaa ammatillisen kuntoutuksen palveluja suurimmille suomalaisille eläke- ja vahinkovakuutusyhtiöille. Asiantuntijat toimivat linkkinä kuntoutujan, vakuutusyhtiön ja työnantajayritysten välillä auttaen ammatillisen kuntoutuksen asiakkaita uusille urille!

www.innomari.fi

BIISONI

”Biisoni tarjoaa laajasti eri alojen työpaikkoja ympäri Suomen. Tarjolla on mm. teollisuuden, myynnin, markkinoinnin, kaupan tai HR- ja IT-alan paikkoja. Mikäli et löytänyt mielenkiintoista paikkaa, voit myös verkostoitua Biisonin kanssa. Verkostoitumalla saat sinua kiinnostavat uudet työpaikat suoraan sähköpostiisi. Aloita uusi urasi täällä: https://rekry.biisoni.fi

AKAVAN SAIRAANHOITAJAT JA TAJA RY.

www.taja.fi

” Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry on valtakunnallinen sosiaali- ja terveydenhuollon alalla johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivien ja alaa opiskelevien edunvalvontajärjestö. Järjestö ajaa jäsentensä ammatillisia, koulutuksellisia ja taloudellisia etuja, edistää jäsenistönsä ammattitietouden ja -taidon ylläpitämistä ja kehittämistä sekä edistää hyvinvointipalvelujen kehitystä”

TIINA PARIKKA

KJARKUR

https://www.kjarkur.fi

”Kjarkur auttaa ihmisiä innostumaan työstään. Innostuneet ihmiset ovat työnantajansa kilpailuetu.”

NIKO SAARINEN, BLACK MOON

https://www.nikosaarinen.fi/

”Hyvinvointipalvelumme auttavat yrityksiä ja yksilöitä kohti parempaa elämää”