You are currently viewing <strong>Joulukuun kuukausitiedote</strong>

Joulukuun kuukausitiedote

TahtoNaisen kuukausitiedote sisältää tietoa palveluista, ajankohtaisista tapahtumista, mahdollisista muutoksista ja ajanvaraustilanteesta.

Tästä joulukuun tiedotteesta voit lukea mm. mielenkiintoista infoa tammikuussa järjestettävästä ”Uramuutoksen Aika” -kurssiviikonlopusta ja Mothers in Business -webinaarista 8.12.2023. TahtoNainen vieraili myös Ammattiahdistus -podcastissa, jonne linkki tässä tiedotteessa myös.

Niin alkoi joulukuu ja kohti vuodenvaihdetta mennään!

TahtoNaisen asiakkaat vaihtavat työpaikkoja, etsivät uusia ammatillisia suuntia ja ottavat LinkedIniä haltuun ohjatusti. Yrittäjäasiakkaiden kanssa laaditaan osaamiseen perustuvia ammatillisia suunnitelmia ja opitaan niinikään tavoitteellista LinkedInin käyttöä.

Alla kuva 1.12.2022 Naistenkirjaston järjestämästä koulutusillasta Seinäjoelta. Naistenkirjasto on palvelu, joka tarjoaa jäsenyrityksilleen huokealla kk-hinnalla näkyvyyttä ja löydettävyyttä keskitetysti ja tasavertaisesti. Naistenkirjaston toiminnasta voit muuten lukea lisää täältä .

No alt text provided for this image
Naistenkirjaston koulutus, paikkana Puoti & Kahvila Ihana, Seinäjoki

TahtoNaisen kalenteri on loppuvuoden osalta täyttynyt erilaisista, mielenkiintoisista asioista, joista nostan teille tähän muutaman:

12.12.2022 käynnistyy Uramuutoksen Aika -palvelukokonaisuus, joka koostuu viidestä luentotapaamisesta Uramuutoksen tekemiseen liittyen (luentotapaamisten aiheet voit lukea kuvasta alta). Sen lisäksi kokonaisuus sisältää kaksi henkilökohtaista uraohjaustapaamista, ennen ja jälkeen luentotapaamisten.

Asiakkaita näihin palvelukokonaisuuksiin otetaan rajallisesti, ja joulukuun sisäänotto täyttyikin hyvin. Seuraavaa on jo kyselty, ja suunnitteilla on uusi aloitus tammikuussa 2023. Käy kurkkaamassa tästä lisää TahtoNaisen nettisivuilta ja ole yhteydessä, jos tammikuun aloitus kiinnostaa.

No alt text provided for this image
Luentotapaamisten sitältö

8.12.2022 TahtoNainen on Mothers in Businessin Webinaarissa

..puhumassa niin ikään Uramuutoksen tekemisestä. Siitä, miten päästä alkuun, mitä voi tehdä ja miten lähteä kartoittamaan niitä omia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Webinaari on avoin kaikille, lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä.

No alt text provided for this image
Mothers in Business

Lapuan Step -koulutuksen tiloissa järjestetään samalla Uramuutoksen Aika – teemalla kurssiviikonloppu 14.-15.1.2023.

Luennot, ohjelma ja Uramuutoksen äärellä tapahtuva yhdessäolo tapahtuu lauantaina ja sunnuntaina. Hinta on ainoastaan 120e sisältäen ruokailun ja kurssitarjonnan. Tarvittaessa myös majoittuminen järjestyy varsin huokealla hinnalla. Tulla kannattaa siis kauempaakin, vaikka kaverin kanssa, mikäli suunnitelmissa siintää uramuutoksen tekeminen.

Intensiivinen viikonloppu samanhenkisessä seurassa, ammattimaisessa ohjauksessa antaa hyvän sykäyksen muutoksen tekemiseen. Koskee se sitten alanvaihtoa, työpaikan vaihtoa tai oman osaamisen suuntaamista uuteen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy täältä. Ja kysy rohkeasti lisää myös allekirjoittaneelta!

No alt text provided for this image
Step Koulutus

Vielä haluan kertoa Ammattiahdistus -podcastista, jossa TahtoNainen sai vierailla 5.12.2022 julkaistussa jaksossa, jossa puhutaan uralla etenemisestä ja siitä, mitä on ”menestyminen”

”Tää jakso on just sulle, jota toisinaan ahdistaa uralla eteneminen tai kun ei oikeestaan edes tiedä mitä työelämällään tekis! Jutellaan tässä jaksossa menestyksestä, etenemisen dilemmasta ja mistä erilaiset odotukset tai paineet omaa ammatinvalintaa ja työuraa koskien kumpuavat. Vieraana “aikuisten opo” Terhi Saarikoski, joka kertoo miten uralla etenemiseen kannattaa suhtautua ja millä eväillä voi rakentaa itselle omannäköisen ammatillisen polun”

Lisää voit lukea täältä ja kuunnella tämän, ja muut jaksot Spotifyssa .

Loppuvuoden tapaamisajat ja TahtoNaisen joululoma 🎅🏻

Henkilökohtaiset tapaamisajat TahtoNaisen uusille asiakkaille menevät tällä hetkellä tammikuun alkuun. Tarkemmat palvelunkuvaukset ja ajanvaraus löytyy täältä.

Nykyisille asiakkaille on vielä jokunen tapaamisaika ”tiskin alla piilossa”. Ne ei ajanvarauskalenterista löydy, joten ei muuta kuin viestiä tulemaan, jos olet ajatellut ajan varata.

Muistattehan, että TahtoNaisen nykyisten asiakkaiden tapaamishinnat nousevat 1.1.2023 alkaen. Hinnannoususta on tiedotettu pitkin syksyä tapaamisilla, nettisivuilla, varaussivulla ja somessa.

TahtoNainen lomailee viikolla ajalla 17.12-27.12.2022

Ps. Muistathan seurata TahtoNaista myös Instagramissa ja Facebookissa, ja käydä tutkimassa nettisivuilta, mitä sieltä löytyy!

Hyvää joulun ja vuoden vaihteen aikaa toivottelee:

Terhi Saarikoski, TahtoNainen®

www.tahtonainen.fi

terhi.saarikoski@tahtonainen.fi p. 045 123 3348

No alt text provided for this image
❄️❄️Ilmat viilenee ❄️❄️